Technisch management

 

Veldhuis Engineering verbindende factor
Wij zijn sterk in het verbinden van de verschillende trajecten binnen een project. We zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte is van wat hij moet doen en tegelijkertijd weet wat voor rol hij speelt in het eindresultaat. Een soepele overdracht tussen alle deelprocessen zorgt ervoor dat projecten hoogstaand en binnen de deadline worden afgerond. Dat gaat verder dan alleen het project. Volgens de definitie van Veldhuis is ook een goede afhandeling van de after-engineeringactiviteiten onderdeel van het traject.
>> meer over Veldhuis Engineering

Project Engineering

Een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, analytisch vermogen en niet bang man en paard te noemen. Iemand die niet alleen de taal van de techniek spreekt, maar ook die van opdrachtgevers en hun klanten.

Lead engineering

De kennis, ervaring en het inzicht om richting te bepalen binnen een engineering opdracht. Stimuleert tekenaars, constructeurs en andere projectdeelnemers verder te kijken en weet wat technisch haalbaar is. Kan het werk inhoudelijk beoordelen en vrijgeven.

Projectmanagement

Met niet alleen een technische achtergrond, maar ook ruime kennis van productiemanagement en het inrichten en optimaliseren van processen, kan Veldhuis Engineering ervoor zorgen dat een project optimaal gestroomlijnd verloopt.

Meer informatie
T | 06 – 300 64 211
E | info@veldhuis-engineering.nl

“Doen wat er gedaan moet worden voor een tevreden klant.”