Engineering advies

Onze focus richten we op de belangen van u als opdrachtgever en het herkennen van de wensen van uw klanten. Met onze kennis en expertise bekijken we de situatie vanuit een breed perspectief. Het resultaat: oplossingsgericht engineering advies.

Sparringpartner

Een nieuw perspectief is soms precies wat nodig is om van een engineeringproject een succes te maken. Het kan het verschil zijn tussen ‘gewoon’ en ‘uitmuntend’. Veldhuis Engineering combineert technische know how met klantgerichtheid en een pragmatische insteek. Sparren kan over het complete project, maar ook over aspecten ervan. Optimalisatie van de bedrijfsvoering bijvoorbeeld, of mechanische evaluatie, bestekopzet en inspecties.

Specialisatie: pompen

Een vraagstuk over pompselectie, optimalisatie, bedrijfsvoering, energiebesparing? Wij geven engineering advies dat is gestoeld op jarenlange engineering- en projectmanagementervaring in de pompenwereld.

Specialisatie: procesoptimalisatie

Door processen zoveel mogelijk te optimaliseren en op elkaar aan te laten sluiten, kan een organisatie niet alleen financieel voordeel behalen, het levert bovendien concurrentie- en misschien nog wel belangrijker, medewerker- en klantvoordeel op.

Engineering advies nodig?
Neem contact op met Ruud Veldhuis
T | 06 – 300 64 211
E | info@veldhuis-engineering.nl

“Sterke gesprekspartner voor opdrachtgevers en hun klanten.”